GAME Finals - DM i 3x3 2022

København, Hovedstaden, Denmark

Saturday, June 11, 2022

Overview

Overview

Hold fra hele Danmark mødes, når GAME for 13. år i træk afholder DM i 3x3 i samarbejde med DBBF.
DM turneringen er med åben tilmelding for alle række undtagen Senior herre der kræver forudgående kvalifikation. Udover titlen som Danmarksmester er der medaljer og sponsorpræmier til alle vindere. Der er en kontant pengepræmie på 5.000 DKK til vinderne i herre- og damerækken.

Turneringen afvikles den 11 juni på Rådhuspladsen og i Fælledparken i København, hvor der opsættes et lækkert 3x3 set up med ekstra kurve og tribuner.

Alle spillere skal have en gyldig profil på FIBA's 3X3 platform. Den oprettes gratis og nemt her: https://play.fiba3x3.com/signup. Spillerprofiler skal blot tilknyttes holdet senest en uge inden turneringen, og der vil godt kunne udskiftes spillere på holdet frem til da.

Tilmeldingsgebyr betales straks ved tilmelding. Hold der ikke har gennemført betaling ved tilmelding slettes.

I tilfælde af at årgange bliver fyldt op, vil der oprettes ventelister. Hold på venteliste vil have mulighed for at blive inkluderet i turneringen alt efter kapacitet og tilmelding i øvrige årgange.

Alle teams skal indregistrere deres ankomst en halv time før deres første kamp i vores infotelt på pladsen og alle teams skal medbringe en sort og en hvid t-shirt eller vendbare spillertrøjer.

I kan løbende læse mere om stævnet og eventens aktiviteter på Facebook her:
TBA

Spørgsmål til turneringen kan rettes til game@game.ngo

Vi gør opmærksom på at FIBA understreger, at man officielt ikke har coaches i 3x3. Derfor henstiller vi til at coaching fra forældre, holdledere og/eller eventuelle klubtrænere foregår mellem kampene : )

Important info for international teams:
This tournament is for players who live and ball' in Denmark! For this reason, the participating teams must be based in Denmark with a maximum of one international player living outside DK on the team. International teams will be deleted from the tournament without getting their sign-on fee reimbursed.

Info

Info
Court types6 concrete courts
Teams in event56
DateJun 11, 2022
LocationKøbenhavn, Hovedstaden, Denmark
AddressRådhuspladsen & Fælledparken

GAME

Organizer since

2014-04-23

Organized events

49

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Learn more