GAME Finals - DM i 3X3 2020

København, Hovedstaden, Denmark

Saturday, August 29, 2020

Overview

Overview

IMPORTANT INFO FOR INTERNATIONAL TEAMS: See English text below.

Early Bird: Hvis du tilmelder dig inden torsdag d. 9 juli er prisen kun 150 kr pr. hold. Derefter 300 kr.

Hold fra hele Danmark mødes på asfalten, når GAME for 11. år i træk afholder DM i 3x3 i samarbejde med DBBF.
Pga. Covid-19 har det i år ikke været muligt at afvikle kvalifikationsstævner. Derfor er årets DM turnering med åben tilmelding. Antallet af hold i hver kategori vil evt. blive udvidet ift. tilmeldinger. Udover titlen som Danmarksmester er der medaljer og sponsorpræmier til alle vindere. Der er en kontant pengepræmie på 5.000 DKK til vinderne i herre- og damerækken. Vi lover en fuld dag med kampe, konkurrencer, freestyle, challenges og vi arbejder på at afholde en dunkekonkurrence, der overholder de gældende retningslinjer for publikumsantal. Vi har pt. booket Enghaveparken til eventen. Hvis Kommunen mod forventning ikke kan tillade afholdelse i parken afholdes turneringen i og udenfor GAME Streetmekka København på Enghavevej 82D i København.

Vi offentliggør det endelige kampprogram i ugen op til stævnet. Vi kan dog allerede nu fortælle at de første kampe sættes i gang ca. kl. 10. Børne og ungdomsrækker afvikles først på dagen og seniorrækker efter middag. Alle spillere skal have en gyldig profil på FIBA's 3X3 platform. Den oprettes gratis og nemt her: https://play.fiba3x3.com/signup

Alle teams skal indregistrere deres ankomst en halv time før deres første kamp i vores infotelt på pladsen og alle teams skal medbrige en sort og en hvid t-shirt eller vendbare spillertrøjer.

I kan løbende læse mere om stævnet og dagens aktiviteter på Facebook her: https://www.facebook.com/events/649384518992500/

Vi gør opmærksom på at FIBA understreger, at man officielt ikke har coaches i 3x3. Derfor henstiller vi til at coaching fra forældre, holdledere og/eller eventuelle klubtrænere foregår mellem kampene : )

Important info for international teams:
This tournament is for players who live and ball' in Denmark! For this reason, the participating teams must be based in Denmark with a maximum of one international player living outside DK on the team. International teams will be deleted from the tournament without getting their sign-on fee reimbursed. The only exception is in the wheelchair category where we allow international teams to participate.

Info

Info
Court types
Teams in event46
DateAug 29, 2020
LocationKøbenhavn, Hovedstaden, Denmark
AddressEnghaveparken, Enghavevej

GAME

Organizer since

2014-04-23

Organized events

44

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Learn more