3x3 Still Ballin' New Year's Madness No.3

Kragujevac, Serbia

Sunday, December 29, 2019

Overview

Overview

Košarkaški savez Srbije ima čast da posle još jedne uspešne 3x3 sezone u kojoj je naša reprezentacija potvrdila svetsku dominaciju osvajanjem druge titule Evropskog šampionata zatim dominacije naših igrača i timova na svetskom turu ali i nikad bolje organizovanog domaćeg prvenstva sa nesvakidašnjim finalom Srbije na Trgu Slobode u Novom Sadu opet ozvanični završetak sezone organizacijom 3. po redu novogodišnjeg turnira. Novogodišnji turnir je od pre 2 godine prepoznat kao najveći basket turnir obzirom da okuplja sve takmičarske kategorije (10) i da se istovremeno odigrava na 2-4 terena tokom celog dana. Kao prva federacija na svetu želimo i da krunišemo još jednu godinu za nama organizacojom najmasovnijeg turnira u centru Šumadije gde bi se okupilo preko 400 učesnika iz cele Srbije kao i svi relevantni činioci ovog novog Olimpijskog sporta. Naime, namera nam je da nekoliko dana pred Novu Godinu u hali „Gordana Goca Bogojević“ u prazničnoj atmosferi sa vama se podsetimo svih naših uspeha u protekloj sezoni ali i najavimo narednu . Iz tog razloga u hali biće postavljena FUN zone gde će se izložiti naša 2 osvojena trofeja u tekućoj godine (svetsko i evropsko prvenstvo). I ovaj put biće uključene mnoge takmičaarske kategorije, na vama je samo da odaberete svoju i borite se za bogat nagradni fond.
Predviđene takmičarske kategorije biće: PRO Seniori, Seniori amateri, Studenti, Veterani (Biznis liga), Seniorke, Juniori, Juniorke, Kadeti, Kadetkinje, Pioniri. U nogodošnjoj atmosferi organizator se potrudio da pored prazničnog druženja za sve kategorije kroz sponzorski pul obezbedi vredne novčane i robne nagrade. Predviđena vrednost ukupnog nagradnog fonda je preko 300 hiljada dinara i za svaku kategoriju određene su neke od nagrada (novčane ili robne). Sva tri prva mesta u svim kategorijama dobijaju medalje.

Pro Seniori nagrade: 1. mesto - 70.000,00 + sportska oprema KSS (PEAK) + medalje 2. mesto - 10.000,00 + sportska oprema KSS (PEAK) + medalje 3. mesto - sportska oprema KSS (PEAK) + medalje

Prijava&info:
Nenad Tanasijević – 060/0800 444
Nemanja Stojanović – 060/3477774
Mail: 3x3@kss.rs Mail: 3x3serbia@gmail.rs

Glavni pokrovitelj: Grad Kragujevac
Nacionalni sponzori: TC RODA, Triglav osiguranje, Raiffeisen banka , Laško pivo.
Lokalni sponzori: SMA Service DOO, UP Living DOO, MIŠIČ DOO, Rapsody travel, Pizzeria Y, Restoran Tabor, Milanović inženjering DOO, MGS Service Balkan DOO, Piccaso pizzeria & caffe, Metalsistemi plus DOO, Poljomarket, Markus Auto, Cafe&Restourant Mademoiselle itd.
Oficijalni sportski brend: Still Ballin' , Ofisijalni snabdevač lopti : Wilson Basketball.

Info

Watch the livestream
Info
Court types2 hardwood courts
Teams in event27
DateDec 29, 2019
LocationKragujevac, Serbia
AddressDr Dragutina Kojića BB

Basketball Federation of Serbia

Official organiser since

2015-06-08

Organised events

139

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Learn more